Sunday 25 December 2016

Merry Christmas! / Boldog Karácsonyt!


My dear Readers, 

I didn't have time to prepare this post earlier so I just popped in to wish you all and your families very Merry Christmas and a Happy New Year!!!

This ugly, but somehow cute gingerbread house was my first (and very likely my last) one. My father-in-law helped me and when I was near to throw everything into the bin (after it collapsed a few times) he just told me, never give up on anything!!

I am known as a very maximalist person and I have very high expectations towards myself and the things I make. It can be very tiring sometimes and very hard when something doesn't look or is the way I have imagined it.. Sometimes I give up on things quickly or get angry about them..
This is quite a bad habit, but I try to change and maybe this is one thing that I never give up on.. 
Even if things don't go right I believe that it can always be better!!
I wish you all to believe in this too! It helps! :)

For me Christmas means to believe that change can happen in the world and also in our lives. And what God prepares for us, is mostly not what we want and how we want it, but for sure something much better with a much better timing. :)

I wish you all lots of beautiful moments and things much better than you would imagine! :)

MERRY CHRISTMAS!!!

Love, Sophiee

P.S: This post became more serious than I thought it would, but I hope you don't mind. xo
.................................................................................................................................................................

Kedves Olvasóim!

Nem volt időm előre megírni ezt a bejegyzést, így csak beugrottam, hogy nektek és családjaitoknak nagyon Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag, Boldog Új Évet kívánjak!!!

Ez a kis béna, de valahogy mégis cuki mézeskalács házikó volt életem elsője (és nagy valószínűséggel az utolsója is). Apósom segített benne, és amikor közel álltam hozzá, hogy az egész inkább a kukában landoljon (miután többször is összedőlt), ő csak annyit mondott, soha ne adj fel semmit!!
Akik ismernek, tudják, hogy elég maximalista vagyok és magasak az elvárásaim magammal és azzal szemben, amit csinálok. Ez elég fárasztó tud lenni, és elég nehéz, amikor valami nem olyan, vagy nem úgy néz ki, ahogy azt elképzeltem.. Néha hamar feladok dolgokat vagy ideges leszek.
Ez egy elég rossz szokás. De igyekszem változtatni és ez talán egy olyan dolog, amit sosem adok fel..
Ha épp rosszul is mennek a dolgok, mindig hiszek benne, hogy minden jobbra fordulhat!!
Mindenkinek kívánom, hogy ebben tudjon hinni! Segít! :)

Számomra a Karácsony azt is jelenti, hogy lehetséges a változás a világban és a saját életünkben is. És amit a Jóisten eltervez a számunkra, az általában nem az, amit mi szeretnénk és ahogy mi szeretnénk, de az egészen biztos, hogy annál sokkal jobb, egy sokkal jobb időzítéssel. :)

Kívánok mindannyiótoknak szép pillanatokat és dolgokat, amik sokkal jobbak, mint amiket el tudtok képzelni! :)

BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Szeretettel, Sophiee

U.I.: Ez a bejegyzés egy kicsit komolyabbra sikerült, mint terveztem, de remélem nem bánjátok. Puszi



No comments:

Post a Comment